Україна у нас одна і ми маємо її відстояти, – Софія Федина

Новини 18 Червня, 2020 444
Софія Федина. Фото: Прямий.

Софія Федина. Фото: Прямий.

Під Печерським судом відбувається масштабна акція на підтримку п’ятого президента України Петра Порошенка. 18 червня має відбутися засідання щодо обрання запобіжного заходу за надуманою справою щодо кадрового призначення.

До учасників акції звернулася волонтер, народна депутатка фракції “Європейська Солідарність”Софія Федина, пише Четверта студія з посиланням на Прямий.

Вона подякувала всім, хто став на захист Петра Порошенка, і наголосила, що неприпустимо допускати політичні переслідування в України.

“Ми всі розуміємо, що судова гілка влади в Україні не те, що бажає кращого, а є тотальною проблемою. Ми тут сьогодні зібралися, щоб показати, що нарешті тут є ми, представники різних партій. Ми б хотіли подякувати тим партіям, які публічно оголосили про свою підтримку цього процесу, оскільки ми маємо дати спільний бій. Хочу подякувати представникам різних громадських організацій, різних середовищ, які хочуть мати різні політичні уподобання, але які точно знають, що Україна у нас одна і якщо сьогодні ми її не відстоїмо, то нічого доброго для нашої держави не буде”, – сказала вона.

Коментарі

Позначки: ,