Україна повинна рухатись у Європу, – Порошенко (ФОТО)

Новини 05 Вересня, 2020 368

Порошенко поспілкувався із вихованцями благодійного фонду "Карітас"

П’ятий Президент України відвідав благодійний фонд “Карітас”

Лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко у Дрогобичі поспілкувався із дітками та їхніми вихователями у благодійному фонді “Карітас” Дрогобицько-Самбірської єпархії УГКЦ.

Про це Порошенко повідомив у Фейсбуці, пише Четверта студія.

“Одним із індикаторів європейськості є те, як людина ставиться до дітей з особливими потребами. Чи людина гідна вважати себе європейцем, чи ні? Тож коли мені сьогодні подзвонила Марина і дізналася, що я прямую до благодійного фонду «Карітас Дрогобицько-Самбірської єпархії УГКЦ», вона, як і завжди, не змогла залишитися байдужою і передала його вихованцям щирі вітання. Я ж був щасливий особисто поспілкуватися із дітками та їхніми вихователями”, – написав Порошенко.

Він додав: “Ми спільно із командою «Європейської Солідарності» будемо робити все, щоб Україна рухалась в Європу. Тому для нашої родини і нашої команди питання інклюзивної освіти, питання захисту інтересів людей з особливими потребами було і буде одним із перших пріоритетів”.

“І ми точно продовжимо цю важливу роботу на будь-яких щаблях: і у парламенті, і у місцевих органах влади. Ці світлі діти мають нас об’єднувати. І вони точно допомагають нам проявляти найкращі людські риси”, – написав Порошенко.

Коментарі

Позначки: , , ,