Україна повертається у часи раннього Януковича, – нардеп

Новини 30 Вересня, 2020 46

Віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко. Фото: УНІАН

Проект бюджету 2021 – це бюджет тоталітарної поліцейської держави, де знімаються видатки на соціальні питання, а збільшуються на утримання силових структур.

Про це сказала співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко в коментарі журналістам, пише Четверта студія.

«Бюджет на 2021 рік жахливий, це бюджет тоталітарної поліцейської держави, де знімається видатки на субсидії, видатки на міністерство оборони, але збільшуються видатки на прокуратуру, на МВС, на ДБР, на всі ці силові структури, які «кошмарять» малий і середній бізнес і опозицію»,- зазначила Геращенко.

Вона вважає, що зараз правильний час для того, щоб добре попрацювати в комітетах, в тому числі над доопрацюванням закону про бюджет.

«Парламент не стає на карантин, ми тільки змінюємо графік нашої роботи, ми переходимо до роботи в комітетах, в округах і це також дуже важлива складова парламентської роботи. Будемо відвертими, зараз тривають місцеві вибори, дуже багато депутатів долучені до виборчої кампанії, працюють в округах і регіонах. Мене дуже турбує те, що ми повертаємося в часи раннього Януковича, епоха Зеленського на машині часу нас туди переносить. Дуже багато є проблем із спробою сфальсифікувати вибори, тому важливо, щоб в цей час ми всі разом дуже добре попрацювали, не дали можливості створити фундамент для спотворення результатів виборів і фальсифікацій», – сказала Геращенко.

Коментарі

Позначки: ,