​Україна під обстрілами. Ситуація в регіонах станом на ранок

Новини 25 Вересня, 2022 254

Україна під обстрілами. Ситуація в регіонах станом на ранок

📍Одещина

Близько 7 ранку росіяни атакували Одесу дронами-камікадзе. Тричі влучили в адмінбудівлю в центрі міста. Триває гасіння пожежі. Жертв немає. Один дрон збили сили ППО. 

📍Миколаївщина

Миколаїв вночі знову обстріляли. Пошкоджені житлові будинки, є влучання у мережі водопроводу. На місцях вже працюють фахівці. Деталі про наслідки уточнюються. 

📍Дніпропетровщина

5 ударів за ніч. Ворог випустив понад 170  снарядів з «Градів» та ствольної артилерії по 3 громадах Нікопольського району. Попередньо, минулося без загиблих та поранених.

У Нікополі пошкоджені будинки та електропідстанція. Без світла понад 3 200 сімей. 

У Марганці теж понівечені електромережі. Електрика зникла майже у 3 000 родин.

У Червоногригорівській громаді росіяни залишили без електропостачання до 500 людей. Від ворожих снарядів постраждали приватні будинки, магазини, дитячий садок, амбулаторія, автівки, аптека, клуб, стадіон та газогін. 

Всюди відразу після обстрілів стали до роботи аварійні бригади енергетиків. Планують все полагодити до середини дня. 

📍Запорізька область

Вночі масовані удари ворожих ракет прийшлися на декілька районів Запоріжжя та на село біля обласного центру в Запорізькому районі. Наразі відомо про 3 поранених. Руйнувань  зазнали об’єкти інфраструктури. В одному з районів знеструмлена електропідстанція. У багатоквартирних будинках та будинках приватного сектору пошкоджено вікна, у частини – ще й покрівлю.

📍Донецька область

За 24 вересня росіяни вбили 2 мирних жителів Донеччини — у Бахмуті. Ще 8 людей отримали поранення.

Фото: наслідки обстрілу Дніпропетровщини

Коментарі

Позначки: