Україна перемогла Шотландію та наблизилась до виходу на ЧС по футболу

Новини 02 Червня, 2022 112

Далі наших хлопців чекає вирішальна гра проти збірної Уельсу, в якій буде відомо, хто поїде на Чемпіонат світу 2022 у Катарі

У середу, 1 червня, збірна України з футбол зіграла матч проти збірної Шотландії у рамках кваліфікації на Чемпіонат світу 2022.

З перших хвилин українські футболісти впевнено контролювали м’яч та не дозволяли супернику завдавати ударів у площину воріт.

Вже на 33 хвилині зміг відзначитись голом Андрій Ярмоленко завдяки геніальному пасу Руслана Малиновського. Більше голів у першому таймі не забивали.

На початку другого тайму Роман Яремчук переправив м’яч головою у сітку після навісу Олександра Караваєва, подвоївши нашу перевагу. Варто відзначити дії Іллі Забарвного, який протягнув м’яч через все поле, розпочавши цю атаку.

Через пів години шотландці змогли відквитати один м’яч – Бущан припустився помилки на виході, чим врешті зміг скористатись Каллум Макгрегор.

Кінцівка матчу виявилась напруженою: Артем Довбик двічі не реалізовував вбивчі моменти, а шотландці майже зрівняли рахунок – матч пролетів у сантиметрах від стійки.

Вже на доданих хвилинах Довбик після пасу Зінченка вийшов один на один з воротарем та вдало пробив у ближній кут.

Матч завершився перемогою української збірної з рахунком 3:1.

Далі наших хлопців чекає вирішальна гра проти збірної Уельсу, в якій буде відомо, хто поїде на Чемпіонат світу 2022 у Катарі.

Матч відбудеться 5 червня о 19:00.

Єгор Дьомін

Коментарі

Позначки: