Україна отримує пропозиції про створення аналогічних до «ЛИТПОЛУКРБРИГу» спільних військових бригад від країн-сусідів – Порошенко

Новини 22 Лютого, 2019 108

Фото: president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко заявив про отримання пропозицій про створення аналогічних до ”ЛИТПОЛУКРБРИГу” спільних військових бригад від інших країн-сусідів.

Про це Порошенко повідомив на спільній прес-конференції з президентами Польщі та Литви Анджеєм Дудою і Далею Грібаускайте за результатами відвідування спільного військового підрозділу «ЛИТПОЛУКРБРИГ» у Любліні, – передає УНІАН.

«Хочу вам відкрити ще таємницю, що й інші наші сусіди дуже уважно вивчають наш позитивний досвід і виходять з пропозиціями по створенню аналогічних бригад за участю інших держав», – заявив Порошенко.

«Я дуже вітаю це і думаю, що це ще одне підтвердження, наскільки ефективним та позитивним є цей досвід», – сказав президент.

Як повідомлялося, Порошенко перебуває з робочим візитом у Польщі з метою відвідання штаб-квартири литовсько-польсько-української військової бригади та зустрічі з її особовим складом. У Любліні в Порошенка запланований тристоронній саміт з президентами Польщі та Литви.

 

Коментарі

Позначки: , ,