Україна обов’язково визволить Крим, що б не робила недолуга влада, – Чийгоз

Новини 25 Травня, 2020 304
Із 18 травня в Криму скасовують режим самоізоляції. Фото: відкриті джерела.

Кримчани підтримують акції патріотів і Україна звільнить Крим, яка влада які кроки б не робила.

Про це заявив народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Ахтем Чийгоз під час акції «Стоп Реванш» на Майдані Незалежності, пише “Четверта студія” з посиланням на прес-службу фракції.

«Крим – це Україна. І Україна понад усе! Ми об’єднуємося, і не від влади буде залежати, яка доля Криму, а від нас. І обов’язково ми визволимо Крим. Тут багато є тих, хто змушений був виїхати з Криму. Вони на кожен такий захід приходять, тому що чекають, боряться разом і чекають той час, коли ми всі, з Україною разом поїдемо до Криму – до українського Криму. І це буде, буде швидко. Не так як кажуть, що це дуже складний шлях», – сказав Чийгоз.

«Так, шлях складний, але українці показали всьому світу і ворогу, що це таке, коли ти борешся за свою свободу, Батьківщину і землю. І ми Крим визволимо», – додав він.

Ахтем Чийгоз підкреслив, що Україна переможе і зовнішніх, і внутрішніх ворогів, адже народ не готовий більше терпіти вплив Росії.

«Вони дуже помиляються. Терпіння було до 2014 року. Зараз ми всі знаємо, що робити, і будемо робити. І внутрішній ворог теж буде знищений і буде знати своє місце», – зазначив народний депутат.

Коментарі

Позначки: ,