Україна може уникнути спалахів COVID-19 після свят, – Степанов (ВІДЕО)

Новини 28 Квітня, 2021 597

Максим Степанов З візитом на Львівщині, фото 4studio

При цьому глава МОЗ України припускає можливий черговий спалах коронавірусу у червні через “збільшення мобільності населення”

Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов заявляє, що країна здатна уникнути великих спалахів захворюваності на коронавірус після Великодня і травневих свят. Про це він сказав в ефірі програми “Свобода слова на ICTV” у понеділок, 26 квітня, передає агентство “Українські новини”.

“Щодо проведення і онлайн-богослужінь, і щодо інших речей, впевнений, що ми здатні пройти при дотриманні протиепідемічних заходів все-таки Великдень і всі свята без дуже великих спалахів (коронавірусу – Ред.)”, – сказав він.

При цьому, зі слів Степанова, у червні можливий черговий спалах коронавірусу. “У червні, через 3-4 тижні після проведення травневих свят, збільшиться мобільність населення. Тому ми очікуємо збільшення кількості нових випадків захворюваності”, – зазначив він.

Раніше Степанов заявив, що уряд не буде вводити особливий карантинний режим на Великдень. У свою чергу, прем’єр-міністр Денис Шмигаль закликав українців святкувати Великдень вдома.

Коментарі

Позначки: ,