Угорщина не братиме участь у “Євробаченні-2020” через жорстку ЛГБТ- політику уряду

Новини 01 Грудня, 2019 283
Угорщина не братиме участь у "Євробаченні-2020" через жорстку ЛГБТ- політику уряду

Угорщина не братиме участь у "Євробаченні-2020" через жорстку ЛГБТ- політику уряду

Євробачення-2020, яке пройде в травні в Роттердамі (Нідерланди), вже відзначилося першим скандалом – від участі у пісенному конкурсі відмовилася Угорщина.

Про це розповідає НАРОДНА ПРАВДА із посиланням на Факти.

Офіційну причину представники країни не озвучили, однак не останню роль в ухваленні рішення зіграла «надмірна гомосексуальність» конкурсу.

«Замість того, щоб брати участь в “Євробаченні” в 2020 році, ми будемо підтримувати цінну продукцію, створену талановитими угорськими поп-музикантами», – написав прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан у відповідь журналістам видання The Guardian.

Віктор Орбан відомий активною підтримкою та популярізацією цінностей традиційної сім’ї і закликами змінити демографічну статистику в Угорщині. Раніше прем’єр-міністр Угорщини публічно заявляв, що усиновлення дітей представниками ЛГБТ-спільноти має прирівнюватися до педофілії.

Шанувальники конкурсу передбачають, що позиція Орбана зіграла вирішальну роль у відмові країни від участі у пісенному конкурсі Євробачення-2020.

Раніше повідомлялося, що організатори «Євробачення» випустили логотип конкурсу, до якого включений і прапор Угорщини. Логотип являє собою розірване коло, складене з променів, що символізують національні прапори 41 країн-учасниць. Вони розташовані у порядку їх першого участі в конкурсі.

Коментарі

Позначки: ,