Удари по церквах та хіматака: Міноборони Росії анонсувало, куди може поцілити найближчим часом

Новини 23 Квітня, 2022 1 278

Міністерство оборони РФ готує провокації у великодні дні, в яких хоче звинуватити українську владу. 

Зокрема, російське керівництво погрожує ударами по церквах на території України та застосування хімічної зброї у районі одеського порту “Південний”.

Такі заяви Міноборони озвучило під час вечірнього брифінгу у суботу, 23 квітня, повідомляють російські засоби масової пропаганди, пише «Четверта студія» з посиланням на ТСН.

Як йдеться у заяві росіян, напередодні Великодня Київ нібито готує провокації для дискредитації Української православної церкви Московського патріархату. Вони скаржаться, що українська влада рекомендувала єпископам грекокатолицької церкви не проводити святкування Великодня, але “УМП московського патріархату повідомлення не надсилали”.

Окрім цього, російська пропаганда приплела ще й Британію. У Міноборони заявляють, що співробітники СБУ та спецслужби Великої Британії “готують провокацію в Лисичанську”.Також росіяни завили, що біля порту “Південний” Україна планує застосувати хімічну атаку. Про це нібито свідчить те, що українським правоохоронцям та спецслужбам на Одещині видали індивідуальні засоби захисту.

Коментарі

Позначки: , ,