Учасниця Голос Діти, фіналістка дитячого Євробачення Polina Babiy представила пісню «VESNA»

Новини 11 Квітня, 2023 215

Учасниця Голос Діти, фіналістка дитячого Євробачення Polina Babiy представила пісню «VESNA»

Polina Babiy закликала весну у новій енергійній пісні, авторкою якої є вона сама. У пісні «VESNA» молода співачка вклала своє найзаповітніше бажання: щоб нарешті у нашу країну прийшло тепло та перемога.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу співачки.

«В своїй пісні я прошу у весни сил і зцілення душі, закликаю до весняних місяців, до краси природи. Інколи хочеться прокинутись від страшного сну і скоріше все забути, так і в моїй пісні наше сьогодення перекликається з зміною природи – весною», – розповіла співачка.

Пісня написана у кращих традиціях українського фольклору: надихнулася Поліна веснянками та гаївками, які співає змалечку. Ці пісні закликають весну і возвеличують цю пору року. Веснянки з давніх давен стали для українців закликом до відновлення сил та переродження і є скарбом ранньої культури наших пращурів. У своїй творчості співачка намагається не тільки зберігати, а і розвивати українську культуру.

Polina Babiy також готує і кліп на нову пісню. Режисеркою стала сестра співачки Марія Бабій, яка вчиться на режисера кіно і телебачення в КНУКІМ і знімає всі кліпи для Поліни. У кліпі дівчина з’явиться у чотирьох неймовірних весняних образах.

Трек «VESNA» доступний для прослуховування та завантажування на всіх цифрових майданчиках.

Коментарі

Позначки: