У Зорі посилили карантин

Новини 27 Квітня, 2020 413

У Зорі посилили карантин. Фото Рівненська ОДА

У селі Зоря Рівненського району через спалах коронавірусу обмежили в’їзд та виїзд.

Про це інформує прес-служба Рівненської ОДА, пише Четверта студія.

На даний час кількість хворих на Covid-19 у населеному пункті становить 28 осіб. Чотири людини госпіталізовані, у 24-х – легкий або середній стан важкості.

На позачерговому засіданні обласної комісії ТЕБ та НС вирішено посилити карантин в селі.

Відсьогодні починають встановлювати блокпости. До роботи у склад КПП залучені патрульні, представники Нацполіції, ДСНС, Нацгвардії та медики. Вони перевірятимуть температуру, проводитимуть інформаційно-роз’яснювальну роботу, дезінфікуватимуть транспорті засоби, які доставляють продукти харчування та ліки.

Діятиме особливий режим в’їзду та виїзду з населеного пункту. На місцевих дорогах рух транспорту обмежено, крім спеціального та визначеного. З 20:00 до 8:00 в межах населеного пункту заборонено пересування громадян і рух транспорту. Рекомендовано об’їзд населеного пункту, у разі неможливості буде забезпечено транзит без зупинок через село.

Під час онлайн наради з представниками підприємств, які працюють на території населеного пункту, голова Рівненської ОДА Віталій Коваль обговорив дотримання карантинних обмежень. Керівники підприємств доповіли, що свідомо відносяться до протиепідемічних заходів. Щоденно дезінфікують робочі приміщення та транспорт, проводять температурний скринінг, працюють невеликими групами у масках і з дотриманням дистанцій.

Коментарі

Позначки: , ,