У зоні проведення ОСС загинув випускник Національної академії сухопутних військ

Новини 21 Квітня, 2020 293

Ілюстрація з відкритих джерел

У зоні проведення ОСС загинув випускник Національної академії сухопутних військ лейтенант Андрій Шинкарук.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомив на своїй сторінці у ФБ ректор Національної академії сухопутних військ Павло Ткачук.

“Глибокий сум та скорботу викликала невтішна новина, що надійшла вчора. Від рук російських окупантів в зоні проведення Операції об’єднаних сил 20 квітня загинув випускник Національної академії сухопутних військ лейтенант Андрій Шинкарук.

Він лише минулого року завершив навчання у нашому навчальному закладі за спеціалізацією «Управління діями підрозділів механізованих військ». Після цього офіцер проходив службу на посаді командира взводу однієї з механізованих бригад Сухопутних військ ЗС України, боронив нашу Батьківщину від зазіхань агресора.

Нехтуючи будь-якими домовленостями та християнськими цінностями, у дні світлого свята Воскресіння Хрестового окупанти не розрядили своєї зброї, а навпаки, підступно обстрілювали наших мужніх захисників. На жаль, одна з ворожих гранат, випущена з гранатомету, розірвалась зовсім поруч із тим місцем, де на той час, виконуючи свій військовий обов’язок, перебував лейтенант Андрій Шинкарук.

Від себе особисто та від всього колективу Національної академії сухопутних військ висловлюю щирі співчуття рідним та близьким Андрія, його бойовим побратимам та однокурсникам. Він був справжнім патріотом, професіоналом своєї справи, старанним курсантом, відповідальним та мужнім офіцером”, – зазначив Павло Ткачук.

 

 

Коментарі

Позначки: ,