У Золочівському районі через негоду тимчасово перекритий рух транспорту

Новини 15 Січня, 2019 106

Фото: НПУ

У Золочівському районі на Львівщині, на дорозі місцевого значення внаслідок погіршення погодних умов тимчасово перекритий рух автотранспорту.

Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як зазначається. поліцейські організували об’їзд засніженої ділянки та надають допомогу водіям.

«Сьогодні, 15 січня, у зв’язку з погіршенням погодних умов, що супроводжується снігопадами та сильними поривами вітру, ускладнено рух транспорту на автодорозі місцевого значення «Перемишляни – Чемеринці – Плугів» у Золочівському районі. Повністю заблокований рух на ділянці дороги між селом Поляни та селищем Поморяни. Станом на 13.00 автомобілів, які застрягли у снігових заметах, або не можуть самостійно пересуватись, на цій ділянці дороги немає. Зараз на місці працює снігоочисна техніка. Поліцейські організували об’їзд засніженої ділянки через село Вороняки та місто Зборів Тернопільської області, а також регулюють рух автотранспорту. Вирішується питання про притягнення до відповідальності працівників дорожніх служб», – інформують у відомстві.

Як повідомили у Нацполіції області, загалом від початку року за неналежне утримання автомобільних доріг у Золочівському, Самбірському, Старосамбірському, Дрогобицькому, Городоцькому, Перемишлянському та Сокальському районах поліцейські склали сім адміністративних протоколів за ч.1 ст.140 (порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг і вулиць, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху чи позначення на автомобільних дорогах і вулицях місць провадження робіт) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладення штрафу на посадових осіб у розмірі шістдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

«Правоохоронці закликають громадян оминати заблоковану ділянку автодороги та утриматись від поїздок під час ускладнення погодних умов», – зазначається у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , , ,