У Жовкві чоловік намагався викрасти ноутбук

Новини 02 Березня, 2020 161

Фото: ФБ

Власник ноутбука домовився з невідомим чоловіком про продаж гаджета за 68 000 гривень

1 березня, близько 17.10 у Жовківське відділення поліції надійшло повідомлення про те, що у парку сталась спроба пограбування. Про це інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

На виклик негайно виїхала група реагування патрульної поліції територіального відділення поліції. На місці події поліцейські виявили чоловіка, котрий наздоганяв молодого хлопця, котрий мав з собою ноутбук і спільно затримали його.

В подальшому поліцейські встановили, що потерпілий, власник ноутбука, домовився з невідомим чоловіком про продаж гаджета за 68 000 гривень. Під час зустрічі “покупець” вирвав ноутбук з рук власника та намагався втекти з ним, проте продавець не розгубився і кинувся наздоганяти втікача.

Особу зловмисника встановлено – ним виявився 17-річний мешканець міста Самбір. Речовий доказ правоохоронці у нього вилучили. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч.2 ст. 15, ч.1 ст. 186 (замах на грабіж) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Досудове розслідування триває.

Коментарі

Позначки: ,