У Жовківській РДА зник 100-річний стіл (ФОТО)

Новини 24 Березня, 2021 1 632

У Жовківській РДА зник 100-річний стіл. Фото: Надія Щур

Кабінет екс-очільниці району перетворився на пусту кімнату

З приміщень Жовківської районної державної адміністрації винесли столи, крісла та доріжки.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомила екс-голова Жовківської РДА Надія Щур, пише “Четверта студія”.

“Занесло мене сьогодні в приміщення колишньої Жовківської райдержадміністрації. І звичайно, я зайшла в свій колишній кабінет, де працювала чимало років. Якби пройшла орда. Пусто. Навіть те, що було придбано мною особисто: дві доріжки, крісло офісне, теж кудись поділося. Правда залишився кондеціонер.

В кабінетах, на другому поверсі були меблі , стінки і крісла, вже не дуже нові, придбані ще моїми попередниками, а щось придбане за кошти районної ради вже під час мого керівництва”, – розповідає Надія Щур.

Вона теж наголосила, що з будівлі зник стіл для проведення нарад, якому було 100 років.

“Стіл для проведення нарад, як його виносили? Він чималий. Йому вже 100 років. А та стінка для документів, теж придбана одним головою особисто? Все забрано, ким і куди? Головне коли? Вночі? Кажуть, що фургон приїздив.

Кажуть, що передано Львівській РДА. Чи списано?

Всім тим, могли користуватися працівники об’єднаної громади. А тепер це потрібно буде купити за кошти громади, бо нема ні одного крісла, ні одного стола.

Ще я розумію, коли ти приніс щось і потім забрав, а коли те, що лишив хтось, так легко розпорядитися забрати, передати… видерти ту шафу… розуміючи, що воно потрібне тут”, – наголошує екс-очільниця Жовківщини.

Надія Щур заявила, що напише депутатський запит в Львівську РДА та з’ясує куди зникли всі меблі.

Коментарі

Позначки: , , ,