У Зеленському розчарувалось дуже багато людей, – Левченко

Новини 24 Квітня, 2020 504

У Зеленському розчарувалось дуже багато людей, - Левченко

Колишній півзахисник збірної України Євген Левченко висловився щодо роботи Володимира Зеленського на посаді президента України.

В інтерв’ю Tribuna.com голова Профспілки футболістів Нідерландів обмовився, що йому складно судити про ситуацію в країні, оскільки знаходиться за межами України, але він бачить, що дуже багато людей розчарувалися в Зеленському, пише Центр новин.

На його думку, в Україні повинні керувати люди, які розуміють всі процеси, і коли він дивиться на дії та висловлювання Зеленського, то вірить, що той хоче змінити ситуацію на краще, але станеться це чи ні – дуже складно щось робити в такій олігархічної країні, переконаний ексфутболіст.

Колишній півзахисник збірної України зізнався, що поки не бачить величезного кроку вперед, на якого всі чекали. На його думку, багато чого в Україні зав’язано на панібратстві, кумівстві, тих людях, які абсолютно некомпетентні, але перебувають при владі.

“Я не маю ілюзій щодо всіх труднощів зовнішньої та внутрішньої політики, але наразі я не вважаю те, що зробив Зеленський, великим кроком уперед. Поки це топтання на місці. Сподіваюся, це ґрунт для серйозних кроків”, – резюмував Левченко.

Раніше, форвард «Маріуполя» Руслан Фомін заявив, що при Зеленському стало жити гірше.

Коментарі

Позначки: ,