У Зеленського збриють бабло із контрабандистів

Новини 06 Жовтня, 2021 290

Наступне засідання РНБО буде присвячене контрабанді та надрам

Наступне засідання Ради національної безпеки і оборони України буде присвячено проблемам контрабанди та використання надр країни, воно відбудеться 8 або 15 жовтня в залежності від рішення президента.

Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данілов в інтерв’ю журналістам в ситуаційного центру в Офісі президента 5 жовтня, пише УП.

“Найближче засідання Ради національної безпеки і оборони має відбутися або цієї п’ятниці (8 жовтня) або в наступної п’ятниці (15 жовтня). Це залежить від рішення президента нашої країни”, – сказав він.

За словами Данілова, буде заслухана ситуація про стан справ із контрабандою. Кожен відповідальний державний орган повинен буде відзвітувати щодо кожної особи, до якої застосовано санкції за контрабанду.

Друга ситуація буде пов’язана з надрами.

За словами секретаря РНБО, “там будуть також ті ліцензії, які, до слова, сьогодні у багатьох компаній, як з’ясувалося, вважаються на офшорах”.

Данілов також анонсував появу в найближчі дні низки указів за рішеннями РНБО, пов’язаних з т.зв. “злодіями в законі” і криміналітетом.

Коментарі

Позначки: , ,