У Зеленського вже посипалася правоохоронна репресивна машина, – Фріз

Новини 10 Липня, 2020 966
Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел.

Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел.

Правоохоронна репресивна машина президента Володимира Зеленського, яку він намагався змавпувати з того, що є в російській імперії, вже посипалася.

Про це в ефірі “Прямого” заявила народна депутатка фракції “Європейської солідарності” Ірина Фріз, пише “Четверта студія”.

“Я не думаю, що не варто порівнювати Путіна і Зеленського. Путін – який є режисером у своїй державі всіх процесів, які там відбуваються. І Зеленський – який, в принципі, є людиною, якою керують, яку спрямовують і яка собі не належить. Це з моєї точки зору, це моя особиста позиція стосовно нашого чинного президента. Тому говорити, що в нього вистачить мужності розірвати “Прямий” через правоохоронні органи – я думаю, що ні, не вистачить. Тому що в нього вже зараз посипалася його, умовно кажучи, правоохоронна репресивна машина, яку він намагався змавпувати з того, що є в російській імперії”, – сказала Фріз.

Вона зауважила, що дуже сумнівається, що в Зеленського вистачить правоохоронців, ДБРівців, які будуть іти на відкритий і відвертий злочин.

“Тому що, на відміну від багатьох українців, ті, хто сьогодні є в ДБР, вони знають, що і знання, і незнання закону не забезпечує тебе від відповідальності. Тобто не скасовує твоєї відповідальності. Винними будуть всі, хто буде фальшувати будь-які справи проти п’ятого президента, проти “Прямого” каналу, проти будь-якого іншого громадянина, проти того, що сьогодні відбувається на суді у справі Павла Шеремета… Тому ми можемо говорити про те, що вся ця система, яка, в принципі, за задумом, мала би бути таким віддзеркаленням того, що є в російській імперії, вже посипалася. І далі буде сипатися, і далі побіжать дуже швидко, моєї точки зору”, – додала Фріз.

Коментарі

Позначки: , ,