У Зеленського умисно маніпулюють даними соцопитувань, – нардеп

Новини 31 Грудня, 2020 189
Олексій Гончаренко

Олексій Гончаренко

В оточені президента Зеленського умисно спотворюють реальні цифри підтримки діяльності президента, намагаючись нав’язати думку, що його проекти масово вітаються суспільством.

Про це сказав народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Олексій Гончаренко в ефірі телеканалу «Прямий», коментуючи скандал з умисним викривленням даних соціологічних опитувань щодо масової підтримки українцями «Великого будівництва», пише Четверта студія.

«Це класична історія маніпуляцій», – наголосив він.

Депутат нагадав, що подібні заяви, далекі від реальної ситуації, також робила і прессекретарка президента Зеленського: «Після того, як прессекратарка президента Мендель на онлайн засіданні з Американською торговою палатою повідомила всім, що вона врятувала економіку тим, що швидко подала два твіти, що Зеленський у справі Приватбанку з українським народом, то я вже нічому не дивуюся».

«Недарма вони там називають один одного «найвеличніший лідер сучасності». Напевно там і «найвеличніший прессекретар», – додав депутата.

«Тобто вони беруть якісь дані і подають їх у тому вигляді як це їм вигідно», – зазначив Олексій Гончаренко.

«Думаю, цікаво було б спитати людей, які хворіли на ковід і не могли отримати допомогу від держави, як вони до цього ставляться», – також додав він.

Коментарі

Позначки: ,