У Зеленського повертають в Україну політичний терор часів Януковича

Новини 15 Червня, 2020 421

Ірина Геращенко

Замість того, щоб займається економікою, влада влаштовує політичний терор і воює з опозицією, волонтерами і ветеранами.

Про це заявила співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко під час Погоджувальної Ради, пише Четверта студія.

«В ці хвилини відбувається суд по апеляції Януковича. В країну вже повернулися адвокати Януковича. Адвокати Януковича керують силовими структурами в Україні. Повертається політичний терор часів Януковича і влада все робить для того, щоби за вказівками Кремля скоро і самого Януковича сюди повернути. Влада воює з ветеранами, волонтерами і опозицією», – наголосила політик.

«Минулого тижня вже в найкращих традиціях 37 року о 6 ранку прийшли до Омеляна, який відомий нищівною критикою влади. В ці хвилини так само відбуваються обшуки голови Вінницької обласної організації партії «Європейська Солідарність» Руслана Демчака. І власне, ДБР перетворилося на Державне Бюро Репресій. На ці репресії з бюджету України виділяється 1,5 мільярди гривень»,- додала Ірина Геращенко.

Народна депутатка наголосила, що падіння свого рейтингу і хаос в економіці влада «замилює» шоу з політичного переслідування лідерів опозиції і активістів

«Чому взагалі все це відбувається: і обшуки, і незаконне спостереження над лідерами опозиції – тому що падає рейтинг влади, а в економіці – повне піке, і тут потрібно все замінити шоу.

Є чітка реакція наших міжнародних партнерів, справжніх друзів України. Є чітка реакція Героїв України, що це є вибіркове правосуддя, це є політичні репресії. Влада замість того, щоб зайнятися країною і економікою, пішла не в той степ. Чим він закінчився для Януковича – Ростовом. Було би добре, аби влада вивчила ці уроки», – зазначила Ірина Геращенко.

Коментарі

Позначки: ,