У Зеленського не хочуть вирішувати проблеми ФОПів, – нардеп

Новини 04 Грудня, 2020 152
Артур Герасимов. Фото: Прямий.

Артур Герасимов. Фото: Прямий.Артур Герасимов. Фото: Прямий.

Монобільшість та уряд Зеленського прийняли закон, який лише частково вирішує проблеми малого та середнього бізнесу, і не хочуть голосувати за законопроект, підготовлений опозицією разом з підприємцями, який дає комплексне вирішення всіх проблемних питань. Про це сказав співголова фракції «Європейська Солідарність» Артур Герасимов в ефірі ток-шоу «Право на владу», пише Четверта студія.

«Питання цих законів – це питання не тільки і не стільки про податки. Там же скільки було закладено корупційного тиску на бізнес. Там були, наприклад, закладені штрафи за те, що підприємець не встиг в новий РРО ввести інформацію про свої нові товари», – зауважив він.

При цьому депутат розповів, що голова профільного парламентського комітету Гетманцев і владна команда на питання, а що робити, якщо наприклад погано працює інтернет і підприємець через це не вніс необхідну інформацію, відповідали, що в такому разі він все одно повинен заплатити штраф.

«Ці речі скасовані», – пояснив Артур Герасимов.

Водночас співголова фракції зауважив, що незважаючи на прийнятий закон щодо діяльності малого та середнього бізнесу, всі проблемні питання, що турбують підприємців, не вирішені. Він зазначив, що в парламенті є розроблений опозицією разом з підприємцями проект закону, який якраз і пропонує вирішення цих проблем. Однак монобільшість не хоче голосувати за нього.

«Існує законопроект 3853-1, який підприємці розробляли разом з опозицією. І якраз той факт, що опозиція разом з підприємцями розробляли його як кістка в горлі стоїть Гетманцеву і зеленій владі, і вони категорично не хочуть його приймати в залі», – зазначив Артур Герасимов.

Коментарі

Позначки: ,