У Запорізькій області діти облили магазин фекаліями (ВІДЕО)

Новини 17 Липня, 2021 402

Звикли, що дітвора ходять до магазину за морозивом або чимось солоденьким, а тут малолітні хулігани прийшли зовсім з іншою метою. На “справу” йшли заздалегідь підготовленими, прихопивши “знаряддя” злочину.

Про це пише Четверта студія з посиланням на ПІК.

Випадок стався 15 червня в одному з магазинів с. Пологи. Дії трьох хлопців зафіксували камери відеоспостереження. І, судячи з усього, це для них було справжньою розвагою.

Власник магазину звернувся до правоохоронців із відповідною заявою. Наразі, справу розглядають у судовому порядку, та описують суть: “малолітні з хуліганських мотивів обмазали двері та дверну ручку магазину фекаліями, після чого зіпсували дверний замок”. Відтак, їх матір понесе адміністративну відповідальність.

Довідково: 

Ухиляння батьків або осіб, які їх замінюють, від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей, – тягне за собою попередження або накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (стаття 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

Коментарі

Позначки: , ,