У Яворові відкрили дитячий інтерактивний простір

Новини 16 Березня, 2023 137

16 березня у м. Яворів Львівської області відбудеться відкриття сучасного дитячого інтерактивного простору.

Про це пише Четверта студія з посиланням на організаторів.

У заході візьмуть участь: Іван Собко – заступник голови Львівської обласної військової адміністрації, Ігор Грабовський – голова Яворівської міської ради, Наталія Кузяк – менеджер соціальної сфери СОС Дитячі Містечка.

Організатором заходу є МБО БФ «СОС Дитячі Містечка» Україна. Вже 20-ий рік організація працює задля попередження сирітства в Україні та розвитку сімейних форм виховання. За період від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну організація спільно з партнерами допомогла 124 619 дітям та родинам, постраждалим від війни.

З нагоди 20-річчя роботи в Україні, СОС Дитячі Містечка хочуть відкрити 20 нових дитячих просторів по всій країні. Дитячий простір у Яворові буде одним з перших.

Мета – залучити дітей та дорослих з числа внутрішньо переселених осіб до швидкої та ефективної адаптації у новій громаді. Їх культурна інтеграція, організація інформаційного обслуговування, навчання, розвитку та проведення спільного сімейного дозвілля. Локація буде відкритою для всіх дітей та бітьків, які проживають на території Яворівської ОТГ.

В рамках святкового відкриття відбудеться мініатюра лялькових персонажів від учасників театр-студії “Яворина”. Також, на заході будуть присутні родини ВПО. У Вас буде можливість поспілкуватися з ними та висвітлити їх трагічні історії життя.

Співпраця заради дітей – це найважливіше партнерство, яке змінює світ навколо, робить наше суспільство більш людяним та інтегрованим у світову гуманітарну спільноту. Вдячні за увагу та будемо раді бачити представників Вашого ЗМІ на заході.

Адреса місця проведення:
м. Яворів, вул. Львівська, 9 Дитяча бібліотека

Дата та початок проведення заходу:
16 березня 2023 року, початок о 12:00

Детальна інформація та акредитація ЗМІ:
+380 63 771 08 78, Денис
Denys.Zhurov@sos-ukraine.org

Коментарі

Позначки: ,