У Яворівському районі з погодженням Собка скасували карантин (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 03 Липня, 2020 4 579
Фото: Яворівська районна рада.

Фото: Яворівська районна рада.

На Фейсбук-сторінці Яворівської районної ради оприлюднили світлини за участі заступника голови Львівської ОДА Івана Собка, які демонструють повне порушення норм карантину у зв’язку із пандемією коронавірусу

У Немирові, що на Яворівщині, попри карантин місцеві чиновники та заступник голови Львівської ОДА Іван Собко провели масовий захід.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на допис у Фейсбуці Яворівської районної ради.

“Подія відбулась, сьогодні, 3 липня, в смт. Немирів, урочисто відкривали футбольне поле зі штучним покриттям. Сучасний міні-стадіон розмірами 42х22 метри облаштували на території місцевого школи. З нагоди такого спортивного дійства зібралось чимало почесних гостей”, – йдеться у повідомленні.

Під час заходу чиновники ти присутні без засобів індивідуального захисту та не дотримуються дистанції. На масовій події присутні також діти.

Як видно із фото у соціальних мережах, у відкритті футбольного поля взяли участь більше десяти людей.

“На відкритті майданчика були присутні заступник голови Львівської ОДА Іван Собко, голова Яворівської районної ради Володимир Сичак, начальник управління фізичної культури і спорту ОДА Роман Хім’як, заступник голови Яворівської РДА Віталій Денега, селищний голова смт. Немирів Микола Бесага”, – повідомляє Яворівська районна рада.

Зазначимо, відкриття міні-футбольного поля стало можливим завдяки консолідації зусиль влади: на його будівництво виділено з районного бюджету 1 млн. 067 тис.грн., з обласного – 700 тис.грн., з місцевого – 400 тис.грн.

 

Коментарі

Позначки: , ,