У Яворівському районі військовий продавав зброю (ФОТО)

Новини 22 Січня, 2021 135
У Яворівському районі військовий продавав зброю. Фото: Нацаоліція

У Яворівському районі військовий продавав зброю. Фото: Нацаоліція

У п’ятницю, 22 січня, на Львівщині внутрішня безпека Нацполіції викрила військового на протиправній діяльності.

Про це повідомила у прес-служба департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України, пише “Четверта студія”.

Старший сержант однієї з військових частин Збройних сил України налагодив «схему» продажу зброї та боєприпасів.

У поле зору оперативників Львівського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України потрапив контрактник однієї з частин ЗСУ у Яворівському районі.

“Оперативники УДВБ НПУ встановили, що 28-річний старший сержант зберігає за місцем мешкання боєприпаси до гранатомета — «ВОГ-25» та «ВОГ-2511», які має намір збути. За зібраними матеріалами слідчі ГУНП у Львівській області внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Вищезазначені гранатометні постріли порушник заніс на територію своєї частини, де збув покупцю за три тисячі гривень”, — йдеться у повідомленні.

Працівники внутрішньої безпеки НПУ, слідчого управління поліції Львівщини, Департаменту військової контррозвідки СБУ, під процесуальним керівництвом військової прокуратури Львівського гарнізону, провели у чоловіка санкціонований обшук. Зараз йому оголошено про підозру та подано клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.

Військовослужбовцю загрожує до семи років позбавлення волі.

Коментарі

Позначки: ,