У Яворівській районній раді утворилась нова коаліція

Новини 26 Січня, 2022 85

Фото ЄС Яворівщина

Яворівська районна рада підтримала політичні репресії проти Петра Порошенка

21 січня Яворівська районна рада провалила голосування, яке ініціювала фракція Європейська Солідарність щодо припинення політичного переслідування п’ятого президента та лідера опозиції – Петра Порошенка.

Про це інформує Четверта студія з посиланням на ЄС Яворівщину.

Таким чином, у Яворівській райраді утворилась нова коаліція на чолі зі «Слугами Народу».

У нове депутатське об’єднання увійшли фракції: «Батьківщина», «Слуга Народу», «Народний Рух України», «Свобода», «Самопоміч», «Українська Галицька Партія» та «Сила і Честь».

“Додамо, що нова «коаліція» районної ради підтримує політичне переслідування та репресії проти політиків у демократичній Україні.

Натомість фракція «Голос» та «ЄС» виступила на захист Петра Порошенка та засудила вибіркове правосуддя”, – йдеться у повідомленні.

“У часи, коли національна єдність, необхідність мобілізації українського суспільства, зміцнення обороноздатності країни мають бути пріоритетними завданнями чинної влади, популістський режим Зеленського думає виключно про боротьбу із конкурентами”, – наголосив депутат Микола Лагно.

Він наголосив, що на замовлення Банкової офіс Генерального прокурора спільно із Державним бюро розслідувань фабрикують абсурдні фейкові звинувачення для обслуговування інтересів владної верхівки.

Фракція “Європейської Солідарності” Яворівської районної ради доводить до відома, що під командуванням саме п’ятого президента України Петра Порошенка новостворена українська армія звільнила дві третини окупованого Донбасу, було підписано Угоду про асоціацію з Євросоюзом, здобуто Томос про автокефалію Української Православної Церкви, отримано безвіз та енергетичну незалежність від Росії, створено міжнародну коаліцію на підтримку України і запроваджено міжнародні санкції проти Росії.

Перед обличчям загрози російського вторгнення «Європейська Солідарність» вимагає негайно припинити переслідування опозиції, зокрема п‘ятого президента України Петра Порошенка, стати на захист інтересів української держави шляхом консолідації суспільства.

“Закликаємо проукраїнські патріотичні сили об’єднати зусилля заради збереження демократії, свободи слова, збереження зафіксованого в Конституції Євроатлантичного вибору Української держави і відновлення територіальної цілісності України”, – зазначається у документі.

Коментарі

Позначки: