У Винниках злодії обкрадають пасажирів під час проїзду у спецтранспорті

Новини 21 Травня, 2020 953

Фото ілюстративне, з відкритих джерел

Не дивлячись на карантин і те, що поменшало маршруток і пасажирів, кишенькові злодії й надалі обкрадають людей у громадському транспорті.

Як пише «Четверта студія»,  про це журналістам «Винниківського Вісника» розповів місцевий мешканець, який має житло неподалік кінцевої зупинки маршруток №29.

«Нещодавно при мені водій однієї з маршруток виніс із салону автобуса дві жіночі сумочки, – мовить пан Микола С. – У кожній із сумочок були порожні гаманці. Водій пояснив, що знайшов викрадені речі в салону маршрутки. Очевидно, кишенькові злодії примудрилися непомітно викрасти в жінок-пасажирок їхні сумочки та швиденько спустошити гаманці й утекли. Можливо, сумочки було викрадено, коли жінки на зупинці покидали маршрутку, бо ремінці сумочок було обрізано. Водій просто поклав викрадені речі на узбіччі дороги й поїхав».

Тому людям треба бути обережними, бо злодії завжди напоготові й чекають, щоб поживитися чужим майном, чужою працею. І карантин їм у цьому не завада!

Як повідомлялося, громадський транспорт у Львові на час карантину перейшов у режим спецперевезень.  У автобусах, трамваях і тролейбусах  перевозять лише певну категорію людей, зокрема працівники галузей, що забезпечують життєдіяльність міста – медики, ті, хто забезпечує містян продуктами, працює у банківських установах, комунальники, соцслужбовці та держслужбовці.

Водії і пасажири спецтранспорту мають бути в масках або респіраторах. Кількість пасажирів у салоні не має перевищувати кількість сидінь.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,