У Винниках збираються на протест біля госпіталю, через можливий приїзд українців з Китаю (ВІДЕО)

Новини 19 Лютого, 2020 2 355

Ілюстрація: "Перець"

Місцеві мешканці збираються під госпіталем на протест з метою не допустити розміщення евакуйованих українців у Львівському обласному госпіталі інвалідів війни та репресованих імені Юрія Липи.
Як пише “Четверта студія”, про це повідомляє “Перець”.

Відповідні повідомлення розповсюджують у соціальних мережах та месенджерах.

За повідомленням місцевих мешканців інформацію про приїзд евакуйованих українців підтвердив заступник міського голови Винник Богдан Шустер.

Водночас, за інформацією т.в.о.директора департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації Андрія Васько у госпіталі Винник відбудуться навчання, в рамках яких усіх хворих та персонал повідомили про закриття закладу до п’ятниці.

«На Львівщині відбудеться симуляційне навчання готовності закладів охорони здоров’я до госпіталізації хворих з гострою респіраторною хворобою.

Навчання проведуть на виконання наказу Міністерства охорони здоров’я N185 від 24.01.2020 та Плану дій протиепідемічних заходів щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-nCov у Львівській області, затвердженого Рішенням обласної комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Відповідні симуляційні заходи відбудуться на базі «Львівського обласного госпіталю інвалідів війни та репресованих імені Юрія Липи, що у Винниках».

Збір мешканців під госпіталем планується на 15:00, сьогодні, 19 лютого.

Зазначимо, що вчора в ефірі одного з телеканалів міський голова Винників Володимир Квурт запевнив, що українців з Китаю не будуть розміщувати в місцевому госпіталі.

https://www.facebook.com/narodne.tolk.show/videos/1124284011297208/

Нагадаємо, авіакомпанія SkyUp відправить у Ухань літак Boeing 737-700 19 лютого, а вже 20 лютого почнеться процес евакуації українців з Китаю. Згідно онлайн-табло на сайті авіакомпанії, рейс з Уханя буде виконаний у Львів з проміжною посадкою в Алмати. Пізніше місце прильоту змінили на Бориспіль.

Опубліковано Винниківська Міська Рада Середа, 19 лютого 2020 р.

Опубліковано Винниківська Міська Рада Середа, 19 лютого 2020 р.

Коментарі

Позначки: , , , ,