У Винниках збирали кошти на дрон для захисників (ФОТО)

Новини 29 Травня, 2023 126

У Винниках збирали кошти на дрон для захисників

Коли дівчата зі Слов‘янська гучно співають на Львівщині «Народилася я в Україні» та ще й беруть участь у благодійному ярмарку, щоб підтримати ЗСУ, сумнівів жодних – переможемо. Бо об‘єднані – від сходу до заходу, від півночі до півдня.

Про це повідомив голова ЛОВА Максим Козицький, пише Четверта студія.

Колектив та мешканці Грушківського соціального закладу взяли участь у ярмарку у Винниках, який організував КЗ ЛОР “Історико-краєзнавчий музей”, шоб зібрати гроші на дрон для наших оборонців.

Серед учасниць ярмарку від Грушківського закладу – дівчата зі Слов’янська, яких евакуювали на Львівщину з початком повномасштабного вторгнення. Інтернат став їхньою новою домівкою.

Надавач соціальних послуг представив на ярмарку пиріжки, хліб, кекси, крафтовий сир, а також прикраси з бісеру, картини та вироби з дерева – усе справа рук працівників та підопічних.

Сніжана Жуковська зі Слов’янська виконала пісню «Народилась я в Україні». Очільниця соціального закладу Наталія Олександренко зазначила, що чути гарну українську від мешканців, які поселилися в інтернаті від початку повномасштабної війни – це вже звична справа.

У закладі також активно працюють над тим, щоб покращити умови, в яких проживають люди, реабілітують мешканців та допомагають їм відновити втрачені й здобути нові соціальні навички.

Коментарі

Позначки: