У Винниках шукають безхатьків у закинутих будівлях (ФОТО)

Новини 25 Грудня, 2019 510

Фото: "Винниківський вісник"

У Винниках проводять рейди з метою виявлення безхатьків у закинутих будівлях.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Винниківський вісник», 24 грудня комісією у складі начальника гуманітарного відділу Винниківської міської ради Зоряни Корчовської, головного спеціаліста відділу ЖКГ ВМР Ярослава Мамчака та представника відділу поліції Личаківського району міста Львова, старшого лейтенанта Мар‘яни Труш, було проведено рейд щодо виявлення закинутих будинків, захаращених територій і безхатьків, які поселяються в покинутих будівлях.

У центрі Винник, за адресою: вулиця Галицька, 34а, комісія обстежила частину покинутого власниками будинку та прилеглої території.

Було встановлено, що одна з кімнат згаданого приміщення не має всіх стін і частини даху. Вона повністю захаращена побутовими відходами, також виявлено стихійне сміттєзвалище на прилеглій до будівлі території. Також встановлено, що в одній із кімнат можуть проживати безхатьки, бо в ній встановлені двері, які на час прибуття комісії виявилися замкненими, та закриті різними будівельними матеріалами вікна. Це свідчить, що в даній кімнаті хтось незаконно проживає.

Після огляду члени комісії вирішили звернутися до власників згаданого помешкання й зобов‘язати їх навести лад у ньому й прибрати територію подвір‘я. Також вирішено зобов‘язати власників згаданої квартири слідкувати, щоб у ній не поселялися випадкові люди без постійного місця проживання. Адже вони можуть спричинити пожежу, а поруч проживають інші сім‘ї.

Також було вирішено звернутися й до мешканців прилеглих будинків із вимогою слідкувати за санітарним станом своїх садиб.

Коментарі

Позначки: ,