У Винниках Олега Синютку підтримали 46% виборців

Новини 26 Жовтня, 2020 590

Олег Синютка, фото Четверта студія

У Винниках за “Європейську Солідарність” проголосували 64,5% виборців.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив голова Винниківської міської ради Володимир Квурт, пише “Четверта студія”.

“Щиро дякую Вам за високу свідомість та довіру. Саме так я сприймаю результати виборів, що відбулись 25 жовтня у нашому місті. Голоси, які ви віддали на підтримку команди “Європейської Солідарністі” у Львові, а це 64,5 відсотки, дозволяють сподіватись, що громада Винників отримала потужне представництво на всіх рівнях місцевого самоврядування у Львівській області”, – йдеться у дописі.

Володимир Квурт повідомив, що за попередніми результатами понад 46 відсотків винниківчан на виборах голови Львівської ОТГ підтримали кандидата від “Європейської Солідарності” Олег Синютка.

“Я глибоко зворушений і дякую вам за мою особисту підтримку. Понад 13 тисяч виборців у Сихівському, Франківському, Личаківському районах Львова, а також у Лисиничах, Підбірцях та Винниках, проголосували за мене як кандидата в депутати. Це один з найбільших показників підтримки поміж кандидатів від “Європейської Солідарності” до Львівської обласної ради”, – зазначив Квурт.

Коментарі

Позначки: , , ,