У Винниках для порятунку мотоцикліста люди руками підняли маршрутку (ФОТО)

Новини 14 Липня, 2021 2 223

Фото ілюстративне з відкритих джерел

У вівторок, 13 липня, на вулиці Галицькій у Винниках розбився мотоцикліст, який на великій швидкості вдарився в маршрутку №110.

Як пише “Четверта студія”, журналістам «Винниківського Вісника» зателефонував свідок жахливої аварії.

Чоловік розповів, що перебував саме в салоні маршрутки №110 “Львів – Чишки”.

«Автобус зупинився і ми вибігли на дорогу, – згадує цю страшну подію пан Михайло. – Мотоцикл лежав на дорозі, а мотоцикліста не було. Хтось заглянув під автобус і перелякався. Молодий чоловік – мотоцикліст – лежав під заднім мостом автобуса. Одне з коліс автобуса  притисло йому ногу. Але він дихав і дивився на людей. Спочатку пробували, щоб автобус від‘їхав. Але заднім мостом почало тягнути й мотоцикліста. Тоді водії інших машин принесли домкрати. Але вони не мали необхідної потужності, щоб підняти важкий транспортний засіб. Згодом усі люди, які опинилися на місці ДТП, взялися руками за автобус і спробували його підняти. Це нам пощастило зробити, але колесо на ресорах не зрушилося. Довелося одним людям піднімати руками задню частину автобуса, а іншим також руками – заднє колесо. Поступово, підкладаючи камені під колесо, нам вдалося звільнити ногу мотоцикліста. Його лице почорніло й було закривавленим, лише біліли на цьому фоні зуби. Він дивився на нас і мовчав. Руки також були в крові, шолом на голові – розбитий. Хтось із людей запропонував зателефонувати його рідним. Але він дивився й мовчав. На щастя, поруч є стоматологічна поліклініка, то з неї прибігли лікарі й надали професійну допомогу, зробили йому два уколи. Вони розуміються на таких речах і ми повинні бути їм вдячними за професійність і людяність», – йдеться у повідомленні.

Журналістам «Винниківського Вісника» вдалося зі своїх джерел дізнатися, що згаданий мотоцикліст залишився жити. У нього зламана рука, зараз він перебуває в лікарні. Він є мешканцем Перемишлянського району.

У Винниках для порятунку мотоцикліста люди руками підняли маршрутку

У Винниках для порятунку мотоцикліста люди руками підняли маршрутку

У Винниках для порятунку мотоцикліста люди руками підняли маршрутку

У Винниках для порятунку мотоцикліста люди руками підняли маршрутку

Коментарі

Позначки: ,