У Винниках чоловік з жінкою грабували нічних перехожих

Новини 04 Вересня, 2019 95

Фото: "Винниківський вісник"

Поліцейські охорони Львова затримали грабіжника.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, мешканця міста Винники, затримала група реагування Управління поліції охорони у Львівській області. Чоловік разом з жінкою напав на перехожого та заволодів його майном та цінностями.

2 вересня, близько дванадцятої ночі на оперативну лінію “102” надійшло повідомлення про те, що по вулиці Кільцевій, що у містечку Винники, біля Львова невідомі особи зірвали з шиї чоловіка золотий хрестик, відібрали гаманець з грошима та документами. Інформація була передана працівникам поліції, на місце події виїхав наряд поліції охорони. Обстежуючи район поліцейські охорони затримали чоловіка, що помітно нервував та за описом був схожий на одного з нападників.

Подія зареєстрована за ст. 186 кримінального кодексу України, з’ясовуються всі обставини скоєного кримінального правопорушення.

За грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб передбачено позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Правоохоронці не повідомляють чи затримали спільницю грабіжника.

Коментарі

Позначки: ,