У Вінниці “швидка” після зіткнення виїхала на дах іншого авто (ВІДЕО)

Новини 18 Березня, 2020 423

ДТП. Ілюстрація: Kurs.if.ua

У Вінниці на Немирівському шосе карета швидкої допомоги врізалась в Renault Trafic, після чого “швидка” в’їхала у відбійник і перекинулась на дах Mazda, яка стояла на зустрічній смузі.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції Вінницької області.

“17 березня у Вінниці на вулиці Немирівське шосе сталась автопригода за участі трьох автомобілів, серед яких карета швидкої допомоги. У результаті аварії постраждали п’ятеро людей. Усі вони з травмами різного ступеню важкості доставлені у лікарню”, – йдеться у повідомленні.

У пресслужбі зазначили, що аварія сталась близько 21.30 год. За інформацією слідства, водій автомобіля швидкої допомоги Peugeot Boxer, 27-річний житель м. Гайсин, рухаючись в напрямку Вінниці з увімкненими проблисковими маячками, допустив зіткнення з автомобілем Renault Trafic, який виїжджав з другорядної дороги на зелений сигнал світлофора. У результаті зіткнення швидка допомога зіткнулась з відбійником та перекинулась на дах автівки Mazda, що стояла на світлофорі на зустрічній смузі руху.

“У результаті аварії постраждали медики зі швидкої допомоги віком 37 та 45 років, її водій та 63-річний хворий, якого з інсультом швидка везла у вінницьку лікарню. Крім цього, у лікарню ушпиталений 32-річний водій Renault Trafic. Водій Mazda та троє його пасажирів – не постраждали.”, – додали у пресслужбі.

Коментарі

Позначки: , ,