У військовому госпіталі у Винниках медики провели успішну операцію військовому з мінно-вибуховим пораненням

Новини 28 Січня, 2024 74

Операція пройшла успішно. Бажаємо швидкої реабілітації нашому герою. Разом до перемоги», – зазначили у медичній установі

У Львівському госпіталі ветеранів війн та репресованих у Винниках провели реконструктивне втручання військовому з мінно-вибуховим пораненням.

Про це пише Четверта студія з посиланням на пресслужбу ЛОР.

«Військовий отримав вогнепальний перелом верхньої щелепи зліва внаслідок мінно- вибухового поранення, виявлено стороннє тіло навкологлоткового простору, яке медики видалили, а також кісткові уламки твердого піднебіння, зовнішньої стінки верхньощелепової пазухи, альвеолярного відростка та зубів.

Для пацієнта було спроектовано та виготовлено індивідуальний розбірний титановий імплантат твердого піднебіння верхньої щелепи зліва та зовнішньої стінки верхньощелепової пазухи», – розповіли медики.

Реконструктивне втручання з пластичним закриттям дефекту було проведено на базі відділення хірургії голови та шиї госпіталю спільно з фахівцями кафедри хірургічної та ортопедичної стоматології ФПДО ЛНМУ імені Данила Галицького.

«Дякуємо всім небайдужим за допомогу, зокрема компанії UME Technohub + Imate h Medical.
Операція пройшла успішно. Бажаємо швидкої реабілітації нашому герою. Разом до перемоги», – зазначили у медичній установі.

Коментарі

Позначки: