У вбитого львівського валютника забрали мільйон готівки

Новини 23 Квітня, 2020 3 237

Фото: ФБ/Микола Савельєв

Один із нападників виявився рецидивістом зі стажем і проживав неподалік від жертви

У Львові один з нападників на торговця валютою проживав неподалік від своєї майбутньої жертви і раніше був судимий за скоєння розбійних нападів. У вбитого торговця валютою нападники викрали 1 000 000 гривень.

Як пише «Четверта студія», про це повідомив на своїй сторінці у ФБ редактор газети «Ратуша» Микола Савельєв.

«У вбитого торговця валютою нападники викрали 1 000 000 гривень! Одного з них поліція вже затримала. За інформацією інсайдерських джерел «Ратуші» в злочинному світі, затриманий — Роберт Андрійович Запорожець, на прізвисько «Робік», людина, яка проживала неподалік місця скоєння вбивства, майже поряд із Личаківським райвідділом поліції. Зухвалець уже був суджений і проходив на Львівщині «по розбоях», – повідомив Савельєв.

Як повідомлялося, у Львові стріляли, один чоловік загинув. 22 квітня, близько 10.00 на лінію 102 надійшло повідомлення про стрілянину на вулиці Академіка Павлова у Львові. Правоохоронці попередньо встановили, що у під’їзді одного з будинків кілька чоловіків у балаклавах вчинили збройний напад на двох львів’ян. Зловмисники застосували вогнепальну зброю, при цьому один із потерпілих, 49-річний львівянин, від отриманих поранень помер на місці події. Після цього нападники поїхали з місця події на автомобілі, ймовірно, «Форд» сірого кольору.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,