У Варшаві відкрили ще два нових відділення Meest Post

Новини 05 Грудня, 2022 238

У Варшаві відкрили ще два нових відділення Meest Post

Meest Post в Carrefour

 Два відділення Meest Post з’явились у Варшаві минулого тижня. Вони стали частиною нової співпраці компанії Meest Polska з найбільшим європейським ритейлером роздрібної торгівлі Carrefour.

Про це пише Четверта студія з посиланням на повідомлення компанії.

Спільний проєкт був задуманий як допомога українцям, що зможуть підтримати своїх близьких швидкими відправленнями найбільш необхідних харчових та промислових товарів, придбаних у Carrefour.

Чотири відділення вже функціонують у Варшаві. До кінця року компанія  Meest Polska планує відкрити ще до п’яти нових відділень у Варшаві та стільки ж у найбільших польських містах – Кракові, Вроцлаві, Познані, Гданську та Щецині.

Розташування поштових відділень Meest Post поряд з магазинами Carrefour дає можливість одразу відправляти придбані у супермаркеті товари до України та в межах Польщі, а також до інших країн Євросоюзу.

Для поштових відділень у Carrefour діють спеціальні ціни на посилки до України від 25 злотих та додаткова знижка 5 злотих при пред’явленні чека Carrefour на суму від 100 злотих.

У пунктах є можливість запакувати куплені товари й підготувати посилку до відправлення. Також Meest Post має широкий список дозволених для надсилання до України продуктів і непродовольчих товарів.

Отримати посилки в Україні можливо у відділеннях Нової Пошти, Meest або кур’єром.

Адреси відділень у Варшаві:  

  • New! Galeria Wileńska, ul. Targowa 72 – поряд з туристичною агенцією Coral Travel
  • New! Торговий центр Westfield Mokotów, ul. Wołoska 12 – навпроти традиційних кас Carrefour
  • Торговий центр Atrium Reduta, al. Jerozolimskie 148 – поруч з касами Carrefour
  • Торговий центр Westfield Arkadia, al. Jana Pawła II 82 – при вході до Carrefour, навпроти магазину MediaMarkt.

 

Коментарі

Позначки: