У Туреччині під час ДТП загинули двоє молодих українців (ВІДЕО)

Новини 18 Травня, 2021 1 422
У Туреччині під час ДТП загинули двоє молодих українців

У Туреччині під час ДТП загинули двоє молодих українців

Внаслідок ДТП, що сталося увечері 16 травня у Туреччині, загинули двоє українських туристів, ще двоє їхніх супутників госпіталізовані.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на “Європейську правду”, про це повідомило турецьке Hurriyet.

Аварія сталася близько 20:30 поблизу Кумафшари, в районі міста Денізлі. Як повідомляють, автомобіль, у якому було четверо українських туристів, втратив керування, з’їхав з дороги і перекинувся. З повідомлення не очевидно, хто з них перебував за кермом.

21-річний Олександр Попов загинув на місці, 21-річна Анастасія Пришко померла від отриманих травм у лікарі в місті Аджипаям. Як повідомили виданню, у серйозному стані також третя постраждала, Анастасія Нестеренко, яку доправили у госпіталь при університеті Памуккале. Про стан четвертого українця, Владислава Зікраня, не уточнюють.

Про загибель Олександра та Анастасії написав також Інститут бізнесу, економіки та менеджменту Сумського державного університету, де вони навчалися.

“Вчора загинули двоє наших студентів… Попов Олександр та Пришко Анастасія… Зовсім юні… Найкращі, яскраві, талановиті, цілеспрямовані, активні члени студентського директорату інституту… Красива та любляча пара”, – йдеться у повідомленні на Facebook-сторінці закладу.

Коментарі

Позначки: , ,