У центрі Львова жінка намагалася загасити недопалок об дитину

Новини 18 Березня, 2024 98

Після невдалої спроби нападниця вирвала у дівчинки пасмо волосся

У суботу, 16 березня, у центрі Львова невідома жінка намагалася загасити сигарету об лице дитини. Після того, як зробити це не вдалося, нападниця вирвала у неповнолітньої дівчини пасмо волосся. Після нападу жінку затримали патрульні та доправили її до найближчого відділу поліції

Про це повідомили журналістам LVIV.MEDIA у пресслужбі поліції Львівської області, пише Четверта студія.

Напад стався близько 16:00 на проспекті Свободи. Неповнолітня дівчина йшла вулицею з подругою, коли до неї підійшла незнайома жінка та спробувала загасити об її обличчя сигарету. Коли дитина відійшла, нападниця схопила її за волосся. Дівчинка почала пручатися, але жінка вирвала у неї пасмо волосся. Перехожі на інцидент не відреагували, тож діти самі викликали поліцію.

На місце злочину прибули патрульні. Вони затримали нападницю та доправили її до найближчого відділу поліції. Також правоохоронці зазначили, що під час обшуку знайшли у рюкзаку жінки ножа. У відділку за фактом нападу відкрили кримінальне провадження за статтею про нанесення легких тілесних ушкоджень. З власних джерел журналісти LVIV.MEDIA дізналися, що нападниця має психічні розлади і ймовірно неосудна.

Коментарі

Позначки: , ,