У центрі Львова “Зеленський” “поклав” зелений болт на Конституцію України (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 28 Червня, 2020 7 073
Зеленський поклав болт на Конституцію України. Фото: "Четверта студія".

Зеленський поклав болт на Конституцію України. Фото: "Четверта студія"

У неділю, 28 червня, біля центрального входу в Ратушу у Львові, активісти висловити свою позицію стосовно регулярних порушень законодавства особисто президентом України Володимиром Зеленським та його командою.

Про це з місця події повідомляє кореспондент “Четвертої студії”.

Під час акції сам “Зеленський” поклав зеленого болта на Конституцію України. І саме цим “президент” показав свою зверхність та байдужість до усіх інститутів права та до своїх громадян взагалі. У простому і яскравому прикладі спостерігається символічне покладання болта на цілу державу, а не тільки на головний її документ.

Як розповіла менеджер з комунікації Анна Бару, за останній рік Зеленський дуже багато разів порушив Конституцію України.

Активістка нагадала, що ще кандидат Зеленський перед виборами говорив про те, що він піде, якщо порушить основний закон держави. Але, як бачимо, так цього і не зробив.

Під час акції у центрі Львова відбулось театралізоване дійство “Покладання болта на Конституцію”.

Під начитку голови львівського осередку Миколи Лупія про історію та важливість Конституції людина у масці з обличчям Володимира Зеленського поклала на макет книги з написом “Конституція України” великий зелений болт.

Мітингувальники нагадали історію української Конституції від Пилипа Орлика до прийняття Конституції незалежної України 1996 року та перерахували права, гарантовані Конституцією, зокрема на мирні зібрання та свободу думки й слова.

Також нагадали обіцянку Володимира Зеленського як кандидата у президенти: “Володимир Зеленський сам неодноразово порушував основний закон держави, хоча ще на початку своєї передвиборчої кампанії наголошував на тому, що в разі вчинення будь-якого злочину він повинен понести відповідальність і піти з посади.

Що ж ми бачимо на ділі? Повну невідповідність слова і діла.

”Під кінець дійства маску Зеленського одягнули на сам зелений болт.

Інсталяцію активісти залишили перед Ратушою до 19:00.

Коментарі

Позначки: , ,