У центрі Львова “Зеленський” “покладе” зелений болт на Конституцію України

Новини 27 Червня, 2020 697

У центрі Львова "Зеленський" "покладе" зелений болт на Конституцію України. Колаж Демократична сокира

В неділю, 28 червня, о 14:00 біля центрального входу в Ратушу у Львові відбудеться акція партії “Демократична Сокира”. У День Конституції активісти прийдуть висловити свою позицію стосовно регулярних порушень законодавства особисто президентом України Володимиром Зеленським та його командою. Про це пише Четверта студія з посиланням на організаторів

Конституція — основний закон держави, який усі повинні поважати та дотримуватися. А гарантом цього виступає Президент. Але Володимир Зеленський сам неодноразово порушував цей документ, хоча ще на початку своєї передвиборчої кампанії наголошував на тому, що в разі вчинення будь-якого злочину він повинен понести відповідальність і піти з посади.  Що ж ми бачимо на ділі? Повну невідповідність слова і діла. Популістичні заклики звучали не тільки з вуст “старої влади”, виявляється. 

Під час акції відбуватиметься дійство, де сам “Зеленський” покладе зеленого болта на Конституцію України, коли активісти будуть розказувати про значення цього документа у житті держави. І саме цим “Президент” покаже свою зверхність та байдужість до усіх інститутів права та до своїх громадян взагалі. У простому і яскравому прикладі спостерігається символічне покладання болта на цілу державу, а не тільки на головний її документ.

Коментарі

Позначки: ,