У центрі Львова вночі горів популярний ресторан

Новини 29 Червня, 2019 642

Ресторан "Гвара". Фото:: "Вінтаж"

У центрі Львова сьогодні, 29 червня, вночі гасили пожежу у популярному ресторані львівської кухні «Гвара».

Як повідомив на сторінці ГО «Варта-1» Ігор Зінкевич, пожежа спалахнула о 01.25 в приміщенні ресторану «Гвара» на вул. Братів Рогатинців, 32. На місці працювали пожежники і поліція.

Скриншот ФБ

Фото: Варта-1/Ігор Зінкевич

Довідка. Ресторан «Ґвара» розпочав роботу у Львові на вулиці Братів Рогатинців. Заклад спеціалізується на львівській кухні. Ресторан входить до мережі Костянтина Форкера («Корки та крихти», Delicateka, Kazzka, Punkt). Над концепцією кухні ресторану, зокрема, працювала дослідниця галицьких гастрономічних традицій Мар’яна Душар, більше відома як пані Стефа. Назвали ресторан на честь львівської говірки, яку і називають «ґварою».

Напередодні, 28 червня,  о 17 год. 01 хв. у м. Львів на території локомотивного депо «Львівської залізниці» в будівлі електромонтажної дільниці виникло загорання даху.

Як повідомляє ДСНС України, о 21 год. 30 хв. підрозділами ДСНС пожежу ліквідовано. Жертв та постраждалих немає. Вогнем знищено покрівлю на площі 1 тис. 200 м2. До гасіння залучалося 75 чол. особового складу та 18 од. техніки ДСНС, 2 пожежних потяги Львівської залізниці. Причина пожежі встановлюється. На місці працювала оперативна група ГУ ДСНС у Львівській області.

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,