У центрі Львова власники нотаріальної контори самовільно захопили частину тротуару (ФОТО)

Новини 22 Квітня, 2021 782

Фото: ФБ/Ігор Мартинів

На тротуарі встановлено бетонні конструкції і кулі, які становлять небезпеку для пішоходів у темну пору доби і перешкоджають руху людей з дитячими візочками

У Львові нотаріальна контора захопила частину тротуару, обгородивши бетонними конструкціями.

Як пише «Четверта студія», про даний факт повідомляє на своїй сторінці у ФБ львів’янин Ігор Мартинів, який оприлюднив світлину з місця події.

«Вулиця Різбярська, 1А. Нотаріальна кантора Косаняк С.С. захопила частину тротуару, обгородивши бетонними конструкціями. Сьогодні, проходячи тут з дитячим візком я змушений був обходити це все щастя дорогою.. Мені це видалось дивним, тому я зайшов до кантори і поцікавився, що це таке. Дівчинка на рецепції сказала мені, що без цих конструкцій тут паркуються машини… На моє зауваження, що я не на машині їду, а пройти пішки не можу, з дальнього кутка офісу визирнула якась пані, припускаю, що місцевий біг босс, і відкрила на мене свій начальницький рот, щоб я зачинив двері бо їй дує. Також вона повідомила, що вона орендує цей простір, постелила тут за свої гроші плитку, і робитиме тут що хоче, а якщо мені не подобається, я можу сам собі відсунути їхню бетонну конструкцію. Зареєстрував звернення на гарячу лінію, там обіцяли розібратися. Але вирішив ще зробити нотаріальну кантору Косаняк С.С. знаменитою. Я б не ризикнув користуватись юридичними послугами настільки безграмотних “юристів”, які вважають що мають право на приватизацію тротуару», – зазначається у дописі Ігоря Мартиніва у ФБ.

Коментарі

Позначки: , , , , ,