У центрі Львова триває акція на підтримку Петра Порошенка (ВІДЕО)

Новини 18 Червня, 2020 1 644

У центрі Львова триває акція на захист Петра Порошенка. Фото 4studio

У Львові сьогодні, 18 червня, на площі перед пам’ятником Тарасові Шевченку розпочинається акція «Барикада Львів».

Як пише «Четверта  студія» організатори заходу – ГО “Справа Громад”, Львів та політична партія “Європейська Солідарність”, Львів, закликають львів’ян долучитися, щоб спільно підтримати усіх, хто буде під судом у Києві, «щоб показати – громадяни не худоба. Що Україна – не Росія. Що політичні репресії  для нас неприйнятні».

«18 червня о 14:30 в Печерському суді Києва хочуть кинути за грати лідера опозиції – п’ятого Президента України  Петра Порошенка.  Малороси хочуть показати, що по українцях можна топтатися і ті все стерплять. Вони впевнені, що нам “какая разніца”.

Ми у Львові підтримуємо усіх, хто буде під судом у Києві, щоб показати – громадяни не худоба. Що Україна – не Росія. Що політичні репресії  для нас неприйнятні.

Влада має намір загратувати Порошенка. Репресивний апарат це робить – генпрокуратура, ДБР і суди.   Для них Порошенко – уособлення України. Збиваючи його, вони реалізують ненависть до кожного з нас. І так – вони хочуть, щоб їм не заважали владарювати. Ні опозиція, ні ми.

Якщо не ми, то хто? Якщо не разом – то кінець», – зазначають організатори.

Також у повідомленні зазначається, що «росимо вас не брати з собою ніяких заборонених предметів (ножі, зброю і т.і.). Якщо ви помітите провокації – повідомляйте поліцію та знімайте на відео. Ми не збираємо людей за гроші! Якщо раптом ви побачите десь інформацію про те, що акція платна – знайте, що це фейк та повідомляйте нам».

Коментарі

Позначки: , ,