У центрі Львова сталась стрілянина

Новини 23 Жовтня, 2020 114

Фото: ГУ НП.

Співробітники Галицького відділу поліції вилучили зброю та скерували її на експертне дослідження. На хлопців, котрі розпивали спиртне у публічному місці, патрульні поліцейські склали протоколи про адміністративні правопорушення.

22 жовтня, близько 22.00, на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що у подвір’ї одного з будинків на проспекті Свободи у Львові кілька хлопців розпивають спиртне, не реагують на зауваження мешканців та порушують публічний порядок. За вказаною адресою виїхав екіпаж патрульної поліції.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, пише “Четверта студія”.

Правоохоронці встановили особи трьох правопорушників – львів’ян віком 20 років. Під час встановлення особистих даних, хлопці повідомили, що у них виник конфлікт з одним із мешканців будинку, під час якого чоловік здійснив кілька пострілів з невідомої зброї.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Галицького відділу поліції. Правоохоронці встановили особу чоловіка – 51-річного місцевого мешканця та вилучили у нього предмет, схожий на пістолет. Дозволу на зброю поліцейським він не пред’явив.

За фактом слідчі Галицького відділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Вилучену зброю правоохоронці скерували на експертне дослідження.

На хлопців, котрі розпивали спиртне у публічному місці, патрульні поліцейські склали протоколи про адміністративні правопорушення.

 

 

Коментарі

Позначки: , ,