У центрі Львова митник збив поліцейського (ФОТО)

Новини 05 Вересня, 2020 10 676

Скриншот відео

Водієм автомобіля Range Rover виявився 36-річний працівник Галицької митниці, який перебував за кермом у стані наркотичного сп’яніння

36-річний працівник Галицької митниці, перебуваючи за кермом автомобіля Range Rover у стані наркотичного сп’яніння, збив у центрі Львова велопатрульного.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє lb.ua.

Інцидент стався у середу, 2 вересня, але відомо про нього стало лише зараз.

“2 вересня близько 14:00 велопатрульні помітили, як водій автомобіля Range Rover виїхав з вул. Рилєєва, де організовано односторонній рух, та повернув на вул. Матейка. Відтак, він двічі порушив вимоги дорожнього знаку “В’їзд заборонено”. Коли автомобіль ненадовго призупинився, велопатрульний встиг повідомити водієві про вчинене порушення та попросив його зупинитися. Однак 36-річний мешканець Львівщини не відреагував і продовжив рух”, – повідомили в патрульній поліції Львівщини.

“Коли на вул. Дорошенка він призупинився в потоці автомобілів, велопатрульний знову під’їхав до нього і дав вказівку зупинитися. Через відчинене вікно свого авто водій сказав, що не зупиниться, а потім різко рушив з місця та заднім колесом здійснив наїзд на велопатрульного”, – пояснили в поліції.

Водієм автомобіля Range Rover виявився 36-річний працівник Галицької митниці Дмитро Семеряк. Відомо, що він перебував за кермом у стані наркотичного сп’яніння.

Після розголосу у ЗМІ Галицька митниця оприлюднила заяву, у якій повідомила, що Дмитро Семеряк не є її працівником.

“Він залишився в старій структурі ДФС, є наказ на його звільнення ще з квітня цього року, проте він переховується на лікарняному”, – йдеться у дописі Галицької митниці на Facebook.

“Як там реформа митниці проходить? Чули, що когось звільняють, когось призначають… Але стара гвардія продовжує лишатись при справах. І вести активне світське життя. Як виявилось, нещодавно Семеряк Дмитро, діючий працівник Львівської митниці, який раніше встиг побувати начальником митних постів Рава Руська та Устилуг, відмітився за кермом свого Рейндж Ровера #ВС5555АС (упс, не задекларував!). Подумаєш, 2 рази проїхав під цеглу. Подумаєш, наїхав на велопатрульного і переїхав його ровер. Подумаєш, був під наркотою за кермом… То ж каста недоторканих. Max Nefyodov шкода, не дали вам “цінних” кадрів позвільняти”, – зазначається на сторінці спільноти Pitbull Lviv у ФБ.

Митник під наркотою наїхав на поліцейський велопатруль

Як там реформа митниці проходить? Чули, що когось звільняють, когось призначають… Але стара гвардія продовжує лишатись при справах. І вести активне світське життя. Як виявилось, нещодавно Семеряк Дмитро, діючий працівник Львівської митниці, який раніше встиг побувати начальником митних постів Рава Руська та Устилуг, відмітився за кермом свого Рейндж Ровера #ВС5555АС (упс, не задекларував!). Подумаєш, 2 рази проїхав під цеглу. Подумаєш, наїхав на велопатрульного і переїхав його ровер. Подумаєш, був під наркотою за кермом… То ж каста недоторканих. Max Nefyodov шкода, не дали вам "цінних" кадрів позвільнятиФото і декларації у коментарях.Відео ТРК ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ

Опубліковано Pitbull Lviv Пʼятниця, 4 вересня 2020 р.

Коментарі

Позначки: , , , , ,