У центрі Львова масштабна пожежа на годину паралізувала рух транспорту

Новини 29 Січня, 2019 113

Фото: Андрій Маринюк/Facebook

У центрі Львова  близько години був ускладнений рух транспорту під час ліквідації пожежі у житловому будинку на вул. Князя Романа.

Як повідомили у Головному управлінні ДСНС у Львівській області,  29 січня о 08:53 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Князя Романа. Пожежа виникла на горищі триповерхового житлового будинку. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику з даху будівлі вибивався дим.

«На горищі мешканцями будинку були створені комірки, в яких зберігались речі побутового вжитку. Частина комірок на горищі була утеплена мінеральною ватою, по якій вогонь швидко поширювався. Через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання. О 09:43 вогнеборцям вдалось повністю ліквідувати пожежу. Вогнем знищено горище на площі 80 кв.м. та речі домашнього вжитку на площі 20 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 27 чоловік особового складу та 6 одиниць спецтехніки. Обставини події встановлюються. На пожежі ніхто не постраждав.

Як повідомив голова Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля, зранку у житловому будинку на вул. Князя Романа, 36 виникла загорання горища.

«Зранку сталася пожежа в житловому будинку на вул. Князя Романа, 36. Загорілося горище площею 80 м2. На час гасіння пожежі був ускладнений рух транспорту у цьому районі. Причини загорання встановлюють», — розповів Андрій Зозуля.

Як повідомлялося, у центрі Львова горить будівля: пожежні гідранти під завалами снігу.

 

Коментарі

Позначки: ,