У центрі Львова футбольні фани побили правоохоронців і два авто поліції (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 07 Листопада, 2019 885

Фото: НПУ

Участь в бійці брали футбольні фанати з України, Франції та Німеччини. У відділ поліції доставлено 12 учасників бійки

Неподалік від львівської Ратуші, на площі Ринок, дві групи невідомих влаштували побоїще внаслідок якого, зі слів свідків, постраждав поліцейський, а також пошкоджений  службовий автомобіль поліції.

Як пише «Четверта студія», про це повідомив на своїй сторінці у ФБ депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

Як зазначається, масова бійка сталася 6 листопада, близько 23.20, біля театру пива «Правда».

«6 листопада о 23:20. На площі Ринок, біля «Правди, на площі, зі слів свідків ніби як футбольні фани (стінка на стінку, але якихось гасел свідки не чули) між якими відбувся конфлікт, на який прибула поліції. Також свідки зазначають що люди побили поліцейську машину. Також є інформація що є травмований поліцейський із серйозним розсіченням голови», – повідомляє Зінкевич.

Опубліковано Igor Zinkevych Середа, 6 листопада 2019 р.

Опубліковано Igor Zinkevych Середа, 6 листопада 2019 р.

 

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, поліцейські припинили масову бійку футбольних фанатів у центрі Львова. Під час припинення правопорушення травмовані двоє правоохоронців.

Як зазначається, 6 листопада, близько 23.15 на оперативну лінію 102 до поліції надійшло повідомлення про масову бійку, що відбувається на площі Галицькій у Львові.

На місце події негайно були скеровані екіпажі Управління патрульної поліції, бійці спецпідрозділу ТОР, Управління поліції охорони, слідчо-оперативна група та працівники інших підрозділів поліції Львівщини.

Поліцейські припинили бійку, участь в якій брали близько ста осіб – футбольні фанати з України, Франції та Німеччини. У відділ поліції доставлено дванадцятьох учасників бійки – з них четверо львів’ян віком 20-22 роки, інші – іноземці.

Під час припинення правопорушення травмовані двоє поліцейських, а також пошкоджено два службові автомобілі.

Зараз правоохоронці встановлюють обставини події та особи учасників бійки. Вирішується питання правової кваліфікації.

 

 

 

 

 

Коментарі

Позначки: , ,