У центрі Луцька корчують дерева (ВІДЕО)

Новини 14 Травня, 2021 306

У центрі Луцька корчують дерева

У центрі Луцька на проспекті Волі розпочали корчувати дерева. Їх зрізали зранку 12 травня на проспекті Волі біля гімназії № 4.

Як розповів Суспільному майстер Леонід Кравець, під пилку зріжуть декілька десятків дерев, пише Четверта студія.

Дерева, які дозволили корчувати, позначені в спеціальному ордері, говорить майстер. Зрізану деревину доставлять у “Луцьктепло”.

“Ще завтра дев’ять дерев зріжемо, бо по плану будуть знімати землю та робити комунікації. Сьогодні зрізали десь 8 чи 7 дерев”, – зазначив чоловік.

Дерева ріжуть згідно з проектом реконструкції проспекту Волі. Роботи за планом триватимуть упродовж двох років, зазначив начальник управління житлово-комунального господарства Луцької міськради Микола Осіюк.

“Розпочався процес демонтажу технічної полоси, ми зривали асфальт, бордюри, дерева, які підлягали знесення – демонтуємо, їх декілька десятків, де будуть кишені, повороти, переходи та інші речі, які передбачені проектно-кошторисною документацією”, – зазначив Микола Осіюк.

Зі слів посадовця, зрізатимуть дерева на ділянці від вулиці Шопена до Київського майдану. Дерева на проспекті Волі до пам’ятника Шевченка зрізати не будуть.

Коментарі

Позначки: ,